Post by ranithiclite on Feb 20, 2022 11:54:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Joc de gătit pt Fetite Mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Joc de gătit pt Fetite Mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code crește toate ▞▞▞
▞▞▞ Joc de gătit pt Fetite Mania 2022 version ▞▞▞
Mi-a plăcut foarte mult jocul pe primul loc și e tare 👌
Este un joc grozav, este dependent. Îl iubesc cu adevărat /😍 Singurul lucru care este o problemă este că de fiecare dată când îți oferă pietre prețioase gratuite te fac să faci upgrade la bucătărie, nu se va desprinde decât dacă ai modernizat bucătăria. În afară de asta, este un joc uimitor și este diferit pentru că de fapt este cineva care servește..........
Am văzut acum că acest joc 🎮 este interesant
NU ȘTIU? CE ESTE ACEST JOC NU ESTE INTRUST SAU USAYY ZADA BSS WO THO SERVE KER RAHI BSS ESEU HE FRYS KO GARM KER RAHI HAI OR FRTS TALBLE PER THY!!!😂 THI WO BOLT ISSKO COKE CHAYE HAIN UFFFFFF!!!! E BINE🥴🥴
Aceasta este cu adevărat o aplicație uimitoare. Cu ajutorul acestei aplicații putem învăța cu ușurință gătitul în câteva minute.
Foarte frumos
A trebuit să șterg jocul, a încetat să-mi mai dea puncte și diamante la nivelul 50. Dar îmi place jocul, așa că îl descarc din nou pentru a vedea dacă s-a rezolvat. Sper să nu-l pierd din nou.
Mi-a plăcut, dar nivelul este din ce în ce mai greu
Îmi place foarte mult acest joc. Deși are o mică problemă că nu pot să-l închid pas cu pas... ca și cum nu ar exista un buton precum #Închide jocul#. Trebuie să-l închid cu butonul înapoi.
Jocul Mania de gătit este ființele umane cu adevărat rapide, așa că te ajută să fii mai alertă sănătate bună adecvată Mi-aș dori să nu fiu nevoit să joc mult pentru diamante mai mari. Foarte recomandat.
Acest joc este cel mai bun joc vreodată
Obțineți cele mai bune oferte și comandați pentru a juca acest joc. Puteți obține o sarcină și puteți juca bine. Este un joc foarte bun și mai popular. Nu trebuie să vă autentificați pentru a juca acest joc😳😜
Hidden Numbers: Twisted Worlds Aventura fnbs
un joc atât de grozav. place
Nu prea departe. Dar, până acum e bine
Nu a fost rău și nu a fost bine, dar încearcă să demonstrezi puțin
Este într-adevăr un joc frumos
Gătitul. Manie. Alimente. Febră. Și. R...Rata. Acest. App
Acest joc este potrivit pentru trecerea timpului. Dacă te simți plictisit atunci joci asta. Îi educă pe ai noștri cum să distribuim hrana multor popoare un timp limitat.
เกมทำอาหาร Mania เด็กผู้หญิง จำลองสถานการณ์ otju
Cooking Mania Food Restaurant Simulyatorlar krc
jocul este minunat, dar ar trebui să aibă un magazin pentru a cumpăra alimente diferite și sunt 10 clienți într-o singură dată și uneori clienții vor 3 aceleași lucruri, dar jocul este minunat
Este atât de bine
Jocul este în regulă, dar este puțin lent, ceea ce urăsc 😡 despre joc sunt sunetele pe care costomars le fac.
Vreau să descarc jocul
Descărcarea este bună, dar și lentă
Kochspiel Mania Mädchen Cook Simulation rega
Frumos joc, dar adaosurile
Minunat
👍Cooking Mania este cel mai bun joc de gătit. Aici puteți obține tăietoare de legume și multe echipamente pentru gătit. Este amuzant și cel mai bine pentru copii. Puteți juca cu ușurință atât online, cât și offline 😍
Nici Cake Mania nu este prea mult la care să te uiți. Este extrem de colorat, dar grafica este granulată și pare puțin...
Nu pot continua să joc când rămân cu doi oameni de servit.
Acesta este un joc bun de jucat. Pentru a ajuta oamenii să știe să gătească și chiar să le servească mâncare și acesta este cel mai grozav joc pe care l-am văzut până acum în viața mea și util copiilor mici să gătească chiar dacă sunt mici 😍🤗 . Acesta este cel mai interesant joc și cel mai captivant joc de jucat. Puteți găti diferite alimente și le puteți servi clienților. Mulțumesc 😉
Este atât de bine pentru mine pentru că acest joc este atât de frumos
E bine. Grafica este ok. Nu pentru mine