Post by ranithiclite on Feb 20, 2022 12:00:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pravi denar brezplačno ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Ta igra je v redu. Ampak vsakič, ko sem na 5. dnevu, mi reče, naj jem in potem jem, potem pa mi ne pusti jesti l, tako da grem otroka dati v posteljico, vendar mi ga ne dovoli niti izbrati up In ne dovoli mi, da poberem kaj drugega 😡🤬😠
Mislim, da je ta igra zabavna, a tudi zelo težka in vas popelje z veliko stvarmi, zdi se, kot da ima novo, kot je božična posodobitev, ki je že dolgo nisem igral, tako da res ne vem, ampak upam, da vsi, ki želijo če želite prenesti to igro, jo prenesete, ker ne želim ljudem preprečiti s svojimi slabimi ocenami, ker je samo moje mnenje, da je morda tuje, vendar ne želim, da bi vam mnenja drugih ljudi preprečila, da bi počeli, kar želite, zato igrajte to igro če hočeš 😜
Ta igra je zelo lepa. Vendar ima težavo. V tej igri ne moremo iti skozi glavna vrata. In nima avtomobila in mesta. Ostati moramo samo v hiši. To je problem. Prosim ustvarjalce iger, da odpravijo to težavo. Hvala vam.
Res mi je všeč igra, ki jo igram non-stop. Ko pa poskušam mami priskrbeti dodatke, mi ne dovoli, mi kar naprej govori, da dodam nalaganje. To se zgodi tudi, ko poskušam gledati dodatke, da dobim tudi več draguljev. Torej, če bi morda pomislili, da bi jih morali kupiti z dragulji, bi bil vesel. Prav tako vsakič, ko nekaj počnem med igranjem, se morda pojavi dodatek, namesto da bi dodal, medtem ko igram, ga na koncu dneva dajte več. In mimogrede, kako dobite Hall ključ
Ta aplikacija mi je bila zelo všeč, toda zdaj je v igri veliko oglasov, vsak dan je eden in je dražeč, a razen tega je res zabavna igra
Ima veliko oglasov, sicer pa je res dober
Všeč mi je grafika, vendar je sistem grozen, mislim, da niso popravili napak, ker se igra preprosto ni hotela odzvati
Ima ooooo veliko dodatkov, kadar koli poberem nekaj, se pojavi dodatek. To je treba spremeniti ... dojenček ni videti resničen. morate odkleniti mesta v svoji hiši. Očeta ni in to me moti. Tako pravim, NE igraj te igre. Igro trenutno delim. Oh ... in traja nekaj časa, da vstopite, tako da dokler se ne spremeni NE IGRAJTE TE RES SLABE IGRE 1 ZVEZDICA ZA VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sweet Crossing: Snake.io Kasual rhyg
Ko igram igro, vedno traja VEDNO, da naložim igro. In ko izstopim iz igre, izgubim napredek. Prosim spremenite to 🙏🙏. Na splošno je vse super.
je precej težko, vendar je dobro. razlog, zakaj ga imam 🌟🌟🌟🌟 je zato, ker me je vedno znova vračal na domačo stran in sem moral znova pritisniti igro in bilo je nekako nadležno, drugače pa je bilo precej dobro, a lahko prosim spremeniš eno stvar? vsekakor olajša pobiranje stvari, obračanje, hojo in dajanje stvari otroku
Mother Simulator: Virtual Baby Symulacyjne zpzk
Dobro je, dobro je, začne biti lahko, potem pa postane težko, ampak jaz to obvladam in je res, zelo dobro. Všeč mi je ta igra, vendar ne tako zelo, ker ni res lahka in moraš zaslužiti stvari, in obstaja kot ključ do popoldanske škatle. Torej ja, to ni moja stvar.
SEM NA 40. STOPNJI PA OČE SE ŠE NI POJASLIL in nekateri pravijo, da se jim je oče pojavil tako zgodaj in kaj je narobe s dvorano? Prosim odgovori mi
Všeč mi je ta igra, vendar ne vem, kako igrati 11 stopnjo 🤔🤔🤔😕
Ta igra je bila zabavna, toda vsaka poteza, ki sem jo naredil, je vodila do še enega dodajanja, dodajanja za dodajanjem non stop, komaj sem lahko užival v igri, ker sem komaj lahko igral, vendar si lahko naredim, da stvari odklenejo različna mesta, če hiša, in se sposoben komunicirati s svojo okolico. Osebno mislim, da zadnjič, ko sem to igral pred 2 leti, ta igra ni imela toliko oglasov. Ampak, če vas ne moti reklama, je dobro igrati.
Ta igra sploh ni dobra, veliko zaostaja večina vrat je zaklenjenih na začetku igre, preveč je dodatkov in občasno postane nekako dolgočasna, tako da je žal, to je le nekaj, česar ne bi igral
To je dobra igra, vendar mislim, da bi se morali izboljšati na ravni 60, vendar mi je igra všeč, edina stvar, ki je narobe z vašo igro, je izboljšanje, vendar mi je všeč igra je neverjetna
Mother Simulator: Virtual Baby Simulacije cjzf
Glitchy. Nenehno se ugasne ali zamrzne. Bilo bi kul, če bi dejansko delovalo.
Dajem eno zvezdico, ker potem ne dam nobene zvezdice, potem pa ne nisem mojih izkušenj, pravim, da je to zelo zelo slaba igra, zelo slaba po 7 dnevih je čas, da je zelo dolgo, preden je čas končan. Tako hudo je😠😠💔💔.
Hvala, gospod, želim si, da bi šel k tebi Jezus, ki ga potrebujem za nekaj let in mislim, da je bil to šele začetek te objave. Mislim, da moram biti na enaki ravni, pa tudi veliko več kot to, mislim, da je to enako kot 9. zemljiškoknjižni podatki so pravilni pri razmišljanju o tem
Ta aplikacija je moteča, se zruši in traja večno, da se naloži. To je grozno, ko sem v igri, se vedno odziva tako nadležno in je tako moteče, in krmilna palica je nekako težko dosegljiva, da ne morem zavrteti kamere
No, mislim, da je ta igra neverjetna in res uživam v tej igri, vendar obstaja ena težava, tako kot je eden od prejšnjih igralcev rekel v pregledu, da bi bilo veliko bolje, če bi lahko dodali nekaj animacij, na primer, če bi ji dali še nekaj animacij kot bi lahko ta igra, kot veste, postala trend ali kaj, zato poskusite izpolniti mojo zahtevo
Razlog, zakaj mu dajem 2 zvezdici, je, ker je vedno NAPAKA! in zelo težko je najti ključe dvorišča in dvorane! In tisto, kar me resnično moti, je, da otrok vedno karkoli meče v roko! In potem mož, ki ne počne ničesar, le leži na kavču in če ogenj ugasne, začne samo peti! Res je nadležno! In potem, če ima mama samoiskanje, se stvarca zelo hitro utopi!! In moram hiteti na stranišče in kuhati kavo, itd, res SOVRAŽIM! Boli me prsti!
Zdi se, da sem naletel na težavo. Končal sem z namestitvijo igre, vendar se prikaže samo zaslon za nalaganje in sem čakal nekaj minut in še vedno ne bo naložil igre.
Igra mi je zelo všeč, vendar je veliko oglasov Mother simulator je zabavno igrati.
Igra je neverjetna, vendar je preveč oglasov, če ne bi bilo toliko oglasov, bi jo ocenil s 5 zvezdicami
Razlog, zakaj sem ji dal 3 zvezdice, je, ker ko tapnem igro, se igra loding in 3 minute kasneje, ko pogledam, še vedno loding
Tako zelo obožujem to igro, da je tako zabavna, dokler se ne povzpneš na deveto stopnjo, ker potem dobiš hčerko in včasih ne bo tam, včasih pa ne, to je skrivnost, če imaš hčer
je zelo zelo zabavna igra. AMPAK, hči je precej nadležna in kako odpreš dvorano? brez težav je zelo zabavna igra.
Neverjetna igra.. morate prenesti.. najboljša za zabavo v prostem času. Stvari so tako realne. Omg najboljša simulatorska igra po mojem ...
Ta igra je grozna, vedno znova moraš delati iste stvari in zaradi tega se moj otrok pospeši. Nekaj pravih nasvetov, fantje, ne prenašajte te igre, ker je izguba prostora za shranjevanje
Mother Simulator: Virtual Baby Симулације tyr
Ta igra mi je zelo všeč, saj je realistična in zabavna moja mama se je razjezila, ko je hčerka nenehno govorila mama mama mama in moja mama pravi, da je tako kot jaz, jaz sem na stopnji 87
Časovnik je prekratek. Hčerka se vedno želi počesati vsakih 10 sekund.
Lepa igra, a ko smo začeli dan, nisem imel časa narediti, kar hčerka govori, tako da tega nisem storil. Kazen hodi zelo zelo počasi in nimam časa
Obožujem to igro, vendar me je nekaj stvari, ki me jezijo, na primer, kako sem poskusil vse, da bi našel ključe od dvorane in dvorišča. In želel bi, da bi bilo več mest za otroka, na primer tla in pustil, da se otrok plazi naokoli in stvari
Neverjetna igra, ki sem jo pravkar začel igrati in že je njena fantastična edina stvar je, da bi rad, da bi otroka spustil na tla in ga spravil v jok ter vrgel stvari v otroka, da bi tudi on jokal
Všeč mi je igra, vendar vsakič, ko jo namestim in se moj telefon neha nameščati, prosim, kaj naj naredim, sem jo videl na telefonu prijateljev v upanju, da jo bom namestil, vendar se neha nameščati
Ta igra je zelo slaba, ker je otrok slab in 5 minut igranja brezplačnega načina je kul, vendar mi ni všeč igra 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mother Simulator: Virtual Baby Simulaatio ezh