Post by ranithiclite on Feb 20, 2022 12:12:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
Zábava se spoustou herního času
Opakující se, nic opravdu vzrušujícího, upgradujete své auto a pouze vy ho namaxujete, projdete jedním lvl a když projdete, získáte nové auto a uděláte to samé s trochu jiným designem úrovní. A ty reklamy po každém závodě...
Tereza fliegerova pravda
Zcela upřímně, asi nejzábavnější hra, kterou jsem za dlouhou dobu hrál. A upgrade není nemožný (ve skutečnosti docela rozumné). Bohužel hra není příliš dlouhá
Hra je za mě fajn, typ hry zombie apokalypsa je hodně chytlavej a k tomu auto drtící ty zombíky je ještě lepší. Takže za mě pět hvězd. Ještě chci dodat proč si nevypnete data a WiFi vy co píšete do recenzí že tam je hodně reklam. Pochopte to.
Je to. Skvělá hra
Zpočátku zajímavé, ale je to opláchnutí a opakování s různými auty. Když k tomu přidám fakt, že reklamy jsou směšně příliš často (reklamu jsem měl po spuštění hry před skutečným hraním), dávám tomu jen 2 hvězdičky.
Zpočátku to vypadá zábavně. Projíždět stejnou trať za účelem vydělávání peněz a upgradů je po čase trochu nudné. Hraní reklamy nám také dává peníze na upgrady. Upgrady tedy nějakou dobu půjdou hladce. Později se upgrady prodraží a bude nutné hrát reklamy několikrát, nebo jsme museli několikrát jet stejnou trať nebo do hry vložit skutečné peníze, abychom mohli hrát plynule.
hra se mi libi ale druhy den uz jen cerna obrazovka a nic
No Humanity - The Hardest Game Arcade xirk
Docela skvělá hra, skvělý způsob, jak uvolnit trochu hněvu přejížděním zombie. Postavte si auto typu šíleného maxima svých snů, ale v úrovních se můžete dostat dál tím, že se budete snažit soustředit na to, jak daleko dojedete, a pak postavit auto!
Zábava, ale spousta reklam
Jaké Android hry si v dnešní Pařbě představíme? Jako první to budou motorky v novém díle SBK15. V následující hře Earn to Die 2 se budeme
[Hra 3.] 12.6.2015. Earn to Die 2. - Zničitelné Vozidla - Hodně levelu - Více zombie než v Earn to Die 1! - Více ničení než v Earn
Jedna z nejlepších her o zombie
Earn to Die 2 Perlumbaan avi
Earn to Die 2 Závody nfgq
Nenávidím to, nevadí mi reklamy, protože devopleři potřebují živobytí, ale je jich příliš mnoho, TAKÉ pokrok je BS na konci úrovně dostanete nové auto, které SUCK S. Jiné hry jsou ještě lepší než toto a nemají popularitu. Opravit hru.
Velmi dobré ovládání a hratelnost je taky skvělej
Super 👌. Hraju na on-line verzi PC
Ne. Hrál jsem asi 30 minut a prostě ne. Reklamy každé 3 pokusy spolu s „Sledováním reklam za peníze navíc“ dokazují dvě věci. 1) Snaží se být JEN otravní (ne zábavní, otravní) natolik, aby vás přesvědčili utrácet skutečné peníze. 2) Kdyby neměli 30sekundové nepřeskočitelné reklamy prodlužující dobu hraní, byla by tato „hra“ (viz také: Hustle) čtyřikrát kratší. Odpadky.
Toto je nejlepší hra všech dob, ale jeden problém je, že upgrady aut jsou trochu drahé, takže je prosím udělejte mnohem levnější a přidejte další auta, nejlepší hra všech dob, děkuji
Projeďte své auto zombie apokalypsou v tomto pokračování velmi populární hry Earn to Die! Loď na vás čeká na druhé straně země, aby vás odvezla do bezpečí.
Earn to Die 2 Гонки zkg
Závody – Aplikace pro Android na Google Play
Earn To Die 2: Exodus
Próza nej
Ta hra je dobrá jak prdel
Ne skvělé, grafika špatná, ale nejhorší je nedostatek rozmanitosti. Přesouvat se zleva doprava, drtit zombie, je to skvělé... 5 minut a velmi rychle stárne
Je to velmi vynikající hra, říkáte si, proč bych nedal 5 hvězdiček, protože chci, aby vývojáři této hře dali aktualizovanou verzi této hry, kterou jsem dokončil téměř 80 %, ale chci, aby dávali aktualizace, dokud nedokončím hru, protože pokud hru dohraju, myslím, že ji smažu, takže je to malá žádost od vývojářů Děkuji 😊
Další úžasná klasika zničená neukojitelnou chamtivostí po příjmech z reklam. NEBUDU nucen sledovat vaše hloupé reklamy. Několik by bylo v pořádku, ale tato hra byla kompromitována reklamami, které jsou WAAAY příliš dlouhé, na věci, na kterých mi nezáleží. Pokaždé, když se objeví reklama, prostě aplikaci zavřu a znovu otevřu.
Hry ke stažení - Posts | Facebook
Brzy narazil na zeď a grind začíná, ačkoliv jsem trochu zestárnul, já ne hra, opustil jsem naději na půli cesty do bezpečí a dovolil jsem si hrdinně zemřít v následné ohnivé bouři nebo podobně. Sorry Earn to Die, ale vaše 2. album nedostálo svému slavnému předchůdci.
Přináší vzpomínky na staré dobré časy flashových her
Supr hra
Miluji tuto hru tak moc, že si udělali čas na provádění těchto obsticalů a procesu přizpůsobení